-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Kızılcık Şerbeti, eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım'ın hayatını anlatıyor. Kıvılcım, eşinden boşandıktan sonra iki kızını inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen lisede, büyük kızı Doğa ise üniversitede diş hekimliği eğitimi görmektedir. Kıvılcım'ın tek arzusu, çocuklarının ileride başarılı ve mutlu bir yaşam sürmeleridir.

Ancak Doğa’nın üniversitenin ilk yılında erkek arkadaşıyla evlenmesi, Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığı yaratır. Şaşırtıcı bir şekilde, Doğa’nın eşi Fatih’in ailesi muhafazakardır. Bu durum, Kıvılcım'ın kızının böyle farklı bir aileyle uyum içinde yaşayamacağı düşüncesine kapılmasına neden olur. Öte yandan, Doğa, aşklarının her türlü zorluğun üstesinden geleceğine inanmaktadır.

Kızılcık Şerbeti, doğruları aynı fakat yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında geçen bir aşk hikayesini ele almaktadır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar ve Rahimcan Kapkap yer almaktadır.

Kızılcık Şerbeti, Show TV'de her Cuma 20:00'de yayınlanmaktadır.