-

Gözden kaçırmayın

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Programının 632. Bölümü Heyecan Dolu GeçtiZuhal Topal'la Yemekteyiz Programının 632. Bölümü Heyecan Dolu Geçti

Eylül ayının başladığı bu günlerde, gökyüzü hareketleri dikkat çekiyor. Öncelikle, Uranüs gezegeni geri hareketine başlamış durumda. Bu, astrolojik yorumcuların dikkatini çeken bir durum.

2 Eylül'de Plüton'un Oğlak burcuna geçiş yaparak geri hareketine devam edeceği belirtildi. Bu dönemde, özellikle dönüşüm ve yenilenme temaları öne çıkacak gibi görünüyor.

Öte yandan, 3 Eylül'de Zosma sabit yıldızıyla birleşen bir Yeni Ay gerçekleşeceği biliniyor. Bu Yeni Ay, girişimler yapmak isteyenler için dikkatli olunması gereken bir dönemi işaret ediyor.

18 Eylül’de gerçekleşecek olan Parçalı Ay tutulması, aynı zamanda Süper Ay olarak adlandırılmakta. Neptün ile kavuşumda olacak bu tutulmanın, bireyler üzerinde farklı etkileri olabileceği öngörülüyor.

Tüm bu gelişmelerle ilgili detaylı bilgiler ve yorumlar, Hande Kazanova'nın Youtube kanalında bulunabilir. Eylül ayınızı planlamadan önce bu değerlendirilmeleri göz önünde bulundurmanız öneriliyor.