-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklarda yaşamak zorunda kalan Ali'nin hikayesi on yedi yıl sonra yeni bir dönemece giriyor. Ali, şimdi Yaman olarak hayatına devam etmektedir ve ailesine geri döner. Bu mücadelesi hem geçmişinin izlerini silme hem de kendini yeniden tanımlama çabasıdır.

Yabani dizisinin sekizinci bölümü, Alaz ve Rüya'nın birlikte kaçışını işliyor. Dizi, gerek karakterleriyle gerekse olay örgüsüyle dramatik bir çizgi izlemeye devam ediyor.

Bu hikayenin merkezinde Ali'nin, yani Yaman'ın, sadece fiziksel değil duygusal olarak da bir dönüşüm yaşaması yatıyor. Ali'nin sokaklardan kurtulup ailesine ve kendisine yabancı hale gelen çevresine uyum sağlama çabasının altında yatan nedenler, izleyiciyi derinden etkiliyor. Dizi, toplumsal beklentiler ve bireysel özgürlükler arasındaki ince çizgiyi sorgulatan anlatımıyla dikkat çekiyor.

Yapımı NTC Medya tarafından üstlenilen dizinin yapımcıları Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’tir. Dizinin yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun oturuyor. Senaryosu ise Hilal Yıldız tarafından kaleme alınmıştır. Diğer yapım ekibi üyeleri arasında Genel Koordinatör Emel Kurt, Uygulayıcı Yapımcı Cenk Yengin ve müzikleriyle Ender Gündüzlü yer alıyor.

Dizinin öne çıkan oyuncuları arasında Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi bulunuyor.