-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde kızlarıyla yaptığı derin bir sohbet hakkında duygusal bir paylaşımda bulundu. Annesi olduğu iki kızını büyütürken karşılaştıkları zorluklardan ve bu süreçte yaşadıklarından bahseden Düvenci, 13 yıl boyunca birlikte düşe kalka yürüdükleri yolda önemli deneyimler kazandıklarını belirtti. Kızlarının bu yaşlarda gerçeklikleriyle yüzleşmeye çalıştığını, bu süreçte zorlandıklarını ifade etti.

Büyük kızı Duru'nun, küçük kızı Melisa'ya, bir yıl önce yaşadığı benzer zorluklarla ilgili harika fikirler verdiğini ve bu sohbetin Melisa'ya şifa olduğunu dile getirdi. Duru'nun, kendini ifade etmek için yazdığı bir kitap sayesinde bu düşüncelerini paylaştığını ve bu kitabı tekrar paylaşacağını belirtti.

Duru'nun 14 yaşındayken söylediği "Hayat bir film ve bu filmin başrolü benim. Hayata veda edeceğim zaman keşkem olmasın, hakkını vermek istiyorum. Bana garip bakan herkese gülüyorum artık" sözlerinin, Ceyda Düvenci'ye de ilham verdiğini ve bu anlamlı konuşmadan kızlarının da faydalandığını ifade etti. Ayrıca, bu süreçte yanlarında olan yakın arkadaşının da büyük bir destek olduğunu belirtti.