-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ömer ve Gamze'nin aşk dolu ilişkisi bir kez daha izleyicinin karşısında. Ömer Ademoğlu, babasının imam olarak görev yaptığı camide müezzinlik yapmaktadır. Kısa süre önce annesini kaybeden Ömer, bu acının etkilerini babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile birlikte yaşamaya devam etmektedir. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, ablası Nisa'nın evlilik kararı ile ailenin desteğini kaybetmesi sonucunda derin bir ruhsal yara almıştır.

Ömer, aile içinde yaşanan bu kırgınlıklar, çelişkiler ve kayıplar karşısında iç huzurunu sanatla bulmaya çalışmaktadır. Çocukluğundan beri resim yapmaya olan tutkusu, ailesinin engellemelerine rağmen devam etti. Ancak Ömer'in hayatına giren tek tutku resimle sınırlı kalmamıştır. Günün birinde karşısına çıkan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu olan Gamze ile tutkulu bir aşk yaşamaya başlar. Bu aşk, karşılarına çıkan büyük engellere rağmen sürdürülmeye çalışılmaktadır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar yer almaktadır.

Dizinin yapımını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturmakta ve senaryosu Gülizar Irmak tarafından kaleme alınmaktadır.