-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Leylâ, Dağhan'ın bir insanın ölümüne sebep olduğunu görünce ona duyduğu güven sarsılır ve kim olduğunu sorgulamaya başlar. İlk fırsatta Dağhan'ın elinden kaçan Leylâ, bu durumdan kurtulmanın tek yolunun bilgisayarı bulmak olduğunu anlar. Babasının güvendiği bir dostuna başvurarak bilgi almayı dener; ancak bu da ona yeni sorunlar getirir. Dağhan, emniyetten aldığı destekle Leylâ'yı bulmaya çalışır.

Bu arada Enver'in tutuklanması, evde büyük gerilime yol açar. Davut, davetsizlik ve kızının güvenliği konusundaki endişeler nedeniyle evlilik işinden tamamen vazgeçer ve Yağmur’u da buna ikna etmeye çalışır. Fatma ve Davut arasındaki ihanet gerginliği de giderek artar. Enver, hapisten kurtulmak adına babasına karşı son kozunu oynar.

Oya ve Ekber arasındaki yakınlık giderek artarken, Enver bu durumu fark eder ve Aydan’dan babasının açığını bulması için yardım ister. Dağhan ve Enver, Ekber Baltacı’yı ortadan kaldırmak için plan yapmaya başlar. Bu sırada Gürkan, elindeki kanıtlarla Dağhan’a ilişkin bir iz bulmak amacıyla Leylâ'nın peşine düşer ve aynı zamanda babasının ölümünü araştırmaya başlar.