-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzin olarak çalışmaktadır. Yakın bir zamanda annesini kaybeden Ömer, bu ağır kaybın acısıyla babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile yaşamını sürdürmeye devam etmektedir. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, anne yarısı bildiği ablası Nisa’nın ailelerinin onaylamadığı bir evlilik yaparak aileden kopmasıyla derin yaralar almıştır.

Ömer için ailesinde yaşanan kırgınlıklar, çelişkiler ve kayıplar ruhunda derin izler bırakmıştır. Bu izleri onarmanın yolunu ararken, çocukluğundan beri tutkuyla bağlı olduğu resim yapma aşkını ailesinin engellemelerine rağmen sürdürmeye devam etmiştir. Ancak resim onun tek aşkı olmayacaktır. Bir gün kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze ile karşılaşmış ve birbirlerine âşık olmuşlardır. Ancak Gamze ile aşkını sürdürmek yolunda onları büyük engeller beklemektedir.

Dizinin oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar gibi isimler yer alıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken, senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alıyor.