-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ziya ve Kadir, tanışarak önemli bir adım attılar. Ziya, vurulmasının ardından yaşam ve ölüm arasında gidip gelirken, tüm aile büyük bir kaygı içinde beklemektedir. Bu zor durumda, Filiz de Ziya için önemli bir fedakarlık yapar.

Naz ve Kadir, birbirlerine olan sevgilerini aileleriyle paylaşma kararı alarak ilişkilerinde önemli bir adım atar. Ancak bu ilişkiye sıcak bakmayan Filiz ve Yüksel, aynı amaç uğruna iş birliği yaparlar.

Diğer taraftan, dedesine kurşun sıkanlardan intikam almak isteyen Mete, Kadir'in yardımıyla Akın’a bir mesaj gönderir. Kadir ve Naz, aldıkları önemli kararı büyük bir heyecanla ailelerine açıklarken, beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar.

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerin gözbebeği çocukları olarak her zaman her istediklerini elde etmişlerdir. Çocukluklarında ailelerinin verdiği sözle başlayan hikayeleri, bugün evliliğe doğru akmaktadır. Ancak Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın aniden Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatını sorgulamasına neden olur. Bu karşılaşma, Naz’ın inatçılığıyla yazdığı hikayenin yönünü değiştirebilecek midir? Mete, gerçek aşkı bulabilecek mi?

Kaynak: Sakla Beni Dizisi