-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikâye, bir gecekondu mahallesinde yaşayan masum bir delikanlının düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşını anlatıyor. Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlama yeteneğine sahiptir. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta ise bu süper hafızasını kullanır.

Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev, Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Diğer yandan, parlak zekalı ve derin yapıyla bağlantılı Harun ile iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir, bu savaşın diğer tarafında yer alır. Bu güçler arasında değişen dengede, Alzheimer hastası babası için hayatını ortaya koyan Umut’un verdiği adalet savaşı izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Dizinin başrollerinde Ekin Koç (Umut Tanrıkulu), Serra Arıtürk (Alev Dönertaş), Ozan Güven (Harun Yakar), Hande Ataizi (Süreyya Uyar), Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal (Kadri Palaz), Aytaç Uşun (Azad), Bülent Seyran (Rıza Tanrıkulu), Selim Galip (Ruşen) ve Anıl Taşezen (Cevher) gibi isimler yer alıyor.

"Taş Kağıt Makas" dizisi, aksiyon dolu senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmayı vaat ediyor.