-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Dizi Konusu:

Dağhan, uzun bir askerlik görevinden sonra evine döndüğünde hayatının artık eskisi gibi olmadığını fark eder. Sevdiği kız Aydan, ona haber vermeden ayrılmış ve kardeşi Rüzgar, karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bu zor döneminde yaşadığı değişim ve gaddarlaşma serüveni anlatılmaktadır.

Detaylar:

Dizinin ana karakteri Dağhan'ı, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy canlandırıyor. Sevdiği Aydan karakterine Sümeyye Aydoğan, kardeşi Rüzgar'a ise Fatih Berk Şahin hayat veriyor. Yapımcılarla birlikte çalışılan bu proje, drama ve aksiyon türlerinde izleyici karşısına çıkıyor. Ay Yapım’ın prodüksiyonunu üstlendiği dizinin yapımcılığını Kerem Çatay yaparken, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı senaryo, izleyiciyi derin ve sürükleyici bir hikayenin içine çekiyor.

Oyuncu Kadrosu:

Başroller:
- Çağatay Ulusoy (Dağhan)
- Sümeyye Aydoğan (Aydan)
- Fatih Berk Şahin (Rüzgar)

Diğer Oyuncular:
- Onur Saylak
- Erdal Özyağcılar
- Laçin Ceylan

Son Söz:

"Gaddar", güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile izleyicisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dağhan’ın gaddarlaşma yolculuğunda neler yaşayacağı, Aydan ve Rüzgar ile ilişkilerinin nasıl şekilleneceği merak konusu olmaya devam ediyor.

#Gaddar #Dizi #Dağhan #Aydan #Rüzgar #ÇağatayUlusoy #SümeyyeAydoğan