-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Düğün gününde mükemmel fotoğrafları elde etmek için ilk adım, doğru fotoğrafçıyı seçmekle başlar. Fotoğrafçının tarzını anlamak ve sizin zevklerinize ne kadar uyduğunu değerlendirmek, yolun ilk basamağıdır. Stil, her şeyin anahtarıdır; çünkü her düğün çifti kendine özel ve benzersiz anılar yaratmak ister.

Detaylar ise sürecin en önemli parçalarından biridir. Küçük detayları atlamamak, her şeyin kusursuz görünmesi açısından önem taşır. Gelinlikten, damatlık aksesuarlarına, çiçek aranjmanlarından, mekândaki süslemelere kadar her detayın planlanmış olması gerekir.

Düğün günü fotoğraf çekiminin düzenli bir akışının olması gerektiğini vurgulayan Barone, çekim planlarının önceden belirlenmesi gerektiğini belirtiyor. Bu plan, düğün gününün her anının en iyi şekilde belgelemeyi sağlar.

Barone, örneklerle zenginleştirdiği rehberinde, her çiftin düğünlerinin doğal ve samimi anlarını yakalamaya özen göstermesi gerektiğini belirtiyor.

The Knot'ta paylaşılan bu bilgiler, düğün planlama sürecine dair önemli ipuçları sunmakta. Bu önerilere göz atarak düğün gününüzde hayal ettiğiniz fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve John Barone gibi profesyonel fotoğrafçılara ulaşmak için The Knot'un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.