-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Kıvılcım, iyi eğitimli, realist ve modern bir kadındır. Eşinden boşandıktan sonra, güçlü bir şekilde ayakta kalmış ve iki kızını inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen lise eğitimi almakta, büyük kızı Doğa ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın en büyük arzusu, çocuklarının başarılı ve mutlu bireyler olarak yetişmesidir.

Ancak, Doğa üniversitedeki ilk yılında erkek arkadaşıyla evlenir ve Kıvılcım bu duruma oldukça üzülür. Beklemediği bir şekilde, hayatının en büyük şokunu kızının kocasının ailesiyle tanıştığında yaşar. Doğa’nın eşi Fatih’in ailesi muhafazakar değerleri benimsemiş bir ailedir. Kıvılcım, kızının bu kadar farklı görüşlere sahip bir aileyle uyum sağlayamayacağını düşünür. Diğer yandan, Doğa aşklarının tüm farklılıkların üstesinden geleceğine gönülden inanmaktadır.

"Kızılcık Şerbeti", iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesini anlatırken, doğruları aynı fakat yöntemleri farklı olan bireylerin yaşadığı zorlukları gözler önüne seriyor. Dizinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı paylaşmaktadır.