-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Bahar’ın hastaneye kabul edilmesi, Timur üzerinde büyük bir şok etkisi yarattı. Artık Bahar, Timur ve Aziz Uras aynı hastanede çalışmaktadır ve aile ilişkilerini gizleme kararı alırlar. Timur ve Rengin ise Bahar'ı hastaneden göndermenin planlarını yapmaya başlar. Bu süreçte Bahar'ın en büyük destekçisi ve ona en çok yardımı dokunacak kişi Evren olacaktır.

Bahar, hastanede asistan doktor ve evde anne olmanın zorluklarıyla başa çıkmaya çalışırken, Nevra, onu kötü bir anne olmakla suçlayarak üzerine yüklenir. Bahar'ın hastanedeki ilk nöbet gününün Umay'ın doğum günüyle çakışması, aile içindeki gerilimi daha da artırır.

Umay’ın başına gelecek kötü bir olay, Bahar’ın aldığı kararları tekrar sorgulamasına yol açar. Bahar, ölümle burun buruna geldiğinde, dışarıdan 'kusursuz' görünen ailesinin, özellikle de eşi Timur'un başka bir yüzüyle karşılaşacaktır. Bahar'ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişir ve bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacaktır. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacaktır.