-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Korkut, Kalender’in ölümünün ardından kontrolünü kaybeder ve öfkesiyle tehlikeli planlar yapmaya başlar. Dağhan ise Korkut’u durdurmak için bir plan kurar ancak başarılı olamaz; Korkut kaçar. Korkut, Dağhan'a zarar verebilmek için Aydan'ı hedef alır.

Aydan ve Oya, Ekber’in evinde güvende olduklarını zannederken aslında büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Ekber, Oya’nın kendisini kullandığından şüphelenir ve ona bedel ödetmek ister.

Dağhan, Korkut’un peşine düşerken ailesinin ve Aydan’ın durumundan endişelenir ve onlara ulaşmaya çalışır. Bu noktada Gürkan’dan yardım alır. Korkut ise kurduğu bir pusu ile Dağhan'ı ele geçirir ve ona acı çektirmek için planlar yapar.

Dağhan’ın arkadaşları Kurt ve Enver, Müdür ile beraber onu kurtarmak için çabalar fakat Ekber’in engelleriyle karşılaşırlar. Dağhan, Korkut’un elinde işkencelere direnirken, kurtarma çabaları sürer. Ailesi ise henüz Davut’un ölümünü unutamamışken, Dağhan’ın başına gelenlerle tekrar sarsılır. Fatma, oğlu için Enver’den yardım ister. Korkut ise Leyla’ya ihaneti hakkında hesap sormak ister ama ona zarar vermekten çekinir.

Dizide uzun süre askerlik yaptıktan sonra evine dönen Dağhan’ın hayatını kontrol dışı gelişmelerle birlikte karanlık bir yola girmesini ve sevdiği kız Aydan'la tekrar karşılaşmasını konu alıyor.