-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Halil İbrahim ve Zeynep şömine başında muhabbet ediyor. Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybettiği için İstanbul’a sürgün edilen Halil İbrahim, 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı ve güçlü bir genç olarak geri döner. Sevdiği kız Yasemin ile evlenip yeni bir hayat kurma hayalleri vardır. Ancak yaşanan olaylar bu mutluluğa engel olur. Halil İbrahim’in hayatı, Leto ailesinden Zeynep’in hayatına girişiyle tamamen değişir.

"Hudutsuz Sevda Dizisi", dram türündeki bu yapım, Medyapım tarafından gerçekleştirilmiştir. Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği dizi, Murat Öztürk tarafından yönetilmiş ve Bahadır Özdener tarafından senaryolaştırılmıştır. Oyuncu kadrosunda Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut ve Haydar Şişman yer alıyor.

Etiketler: #HudutsuzSevda #dizi #dram #Medyapım #MirayDaner #DenizCanAktaş #EsraDermancıoğlu #MesutAkusta #HülyaŞen #BurakSevinç #ÖzgürEmreYıldırım #EmreBulut #HaydarŞişman