-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Dizinin baş karakteri Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzinlik yapıyor. Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, bu büyük acının ardından babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile hayatlarına devam ediyor. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, anne yarısı bildiği ablası Nisa'nın, babası ve abisi Tahir’in istemediği bir evlilik yaparak aileden kopmasıyla derin bir üzüntü yaşar.

Yaşadığı kayıplar ve aile içindeki kırgınlıklar nedeniyle incinen ruhunu onarmanın yolunu arayan Ömer, çocukluğundan beri tutkuyla bağlı olduğu resim yapma isteğini ailesinin engellemelerine rağmen sürdürür. Ancak Ömer’in tek tutkusu resim olmayacak, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu olan Gamze ile tanışarak aşık olacaktır. Ancak bu aşkın önünde pek çok engel bulunuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar yer alıyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken, senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Detaylı bilgi ve güncel gelişmeler için dizinin resmi sosyal medya hesapları ve OGM Pictures’ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.