-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Naz, Mete'nin evine ani bir ziyaret gerçekleştirerek, büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Naz, evde başka bir kadının varlığını sezinleyince büyük bir öfkeyle sorgulamaya başladı.

Aynı zamanlarda, aile içinde büyük bir drama daha yaşanıyordu. Atıf'ın önüne geçerek vurulan Ziya, ölüm kalım savaşı verirken, ailenin tüm fertleri büyük bir kaygıyla bekleyişe geçti. Olay üzerine Filiz, Ziya için büyük bir fedakarlık yapma kararı aldı.

Naz ve Kadir ise ilişkilerini resmileştirmek adına ailelerine büyük bir adım atarak ilişkilerini duyurdular. Ancak bu kararı memnuniyetle karşılamayan Filiz ve Yüksel, çocuklarına karşı iş birliği yapmaya mecbur kaldılar.

Mete, dedesini vurulmasına neden olanlardan intikam almayı kafasına koydu ve Kadir’in desteğiyle Akın'a güçlü bir mesaj gönderdi. Tam bu esnada, Naz ve Kadir’in, ailelerinin önünde ilişkilerini resmileştirdikleri an, beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya kaldılar.

Zengin ve nüfuzlu bir aileden gelen Mete ve Naz’ın çocukken verilen sözlerle başlayan hikayesi, şimdi bir evliliğe doğru sürükleniyordu. Ancak hizmetçisi İncila’nın ansızın ortaya çıkması Mete’nin kararlarını sorgulamasına yol açtı. Mete ve İncila’nın karşılaşması, Naz’ın inatla yazdığı hikayenin seyrini değiştirebilir miydi?