-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Serhan, yaşadığı trajedinin ardından bodrum katında saklanırken ailesi zor bir dönemden geçiyor. Ece’nin ölümünün ardından, aile fertlerinden sadece Yaman beklenen tepkileri verir. Yaman, Şebnem’in bıraktığı yeni doğan bebeğin, kendisi gibi ailesiz büyümesini istememektedir. Rüya, Alaz ve Çağla'nın kardeşi olan bu bebek, yaşanan trajedinin ortasında kalır. Herkes farklı yönlere savrulsa da ana babaların günahları, bir kez daha masum bir çocuğun sınavı olacaktır.

Serhan’ın firari olması, Neslihan’ı diğer çocuklarına karşı aşırı korumacı davranmaya zorlar. Alaz ise karanlık anılarla mücadele etmekte ve aydınlık bir geleceğe adım atmak için çaba sarf etmektedir. Alaz ve Asi, hayatlarında önemli bir karar aşamasına gelir.

Serhan, bir oğlu daha olduğunu öğrendiğinde, onu da kaçırmak için harekete geçer. Yaman ve Neslihan, tehlikenin farkına vardıklarında, sevdikleri için tehlikeli bir hesaplaşmanın içine girerler.

Yaman, çocuk yaşta köklü bir aileden kaçırılıp sokaklarda büyüdükten sonra, tam on yedi yıl sonra gerçek kimliği ile evine döner. Bu hikâye, Yaman Ali’nin kendini yeniden var etme mücadelesini anlatır.