-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Sırların gün yüzüne çıkmasıyla Serhan’ın gerçek yüzü ortaya çıktı. Kaçmaktan başka çaresi kalmayan Serhan, bu süreçte Neslihan’ı rehin alıp ailesine şantaj yapmaya başladı. Kardeşlerini Serhan’a karşı koruma kararlılığında olan Yaman, annelerinin kaçırıldığını çocuklardan gizlemeye çalışsa da, Alaz'ı bu korkunç gerçeğin dışında tutmak kolay olmayacaktı. Serhan’la büyük yüzleşme kaçınılmaz hale geldi.

Yaman annesini kurtarmak için her türlü fedakarlığa hazırdı ancak Serhan’ı durdurabilecek en büyük güç yine çocuklarıydı. Çağla, vicdan azabıyla mücadele ederken, Ece bazı gerçeklere herkesten önce ulaştı. Serhan, en güvendiği şey olan çocuklarıyla sınanmak üzereydi.

Neslihan ve Şebnem kilit altında tutuluyordu ve iki kadın ellerindeki tüm bilgileri paylaştılar. Serhan’ın baskıları, Şebnem’in erken doğum sancılarını başlattı. Bir yanda Neslihan hem bebeği hem de Şebnem’i kurtarmak zorundayken, diğer yanda Yaman, onlara zamanında ulaşmaya ve Serhan'ı durdurmaya kararlıydı. Ancak bu zamana karşı yarış, herkes için acı kayıplara neden oldu.

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, on yedi yıl sonra Yaman olarak evine döndü. Bu hikaye, Yaman Ali’nin kendini yeniden var etme mücadelesinin hikayesidir.