-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Mehdi'nin kaçırılması olayında şok edici detaylar ortaya çıktı. Kurt, bir ambulans içinde Mehdi'yi etkisiz hale getirdi ve operasyon sırasında Mehdi'yi kaçırdığı belirtildi.

Olay, Arif'in emriyle tetikçi Ekber'in harekete geçememesi sonucu gerçekleşti. Dağhan ve Kurt, Arif'e daha da yaklaşabilmek için stratejik noktalardan birine baskın düzenledi. Bu hamle Arif'i çılgına çevirdi ve Dağhan ile Kurt'u hedef gösterdi.

Dağhan'dan ayrılan Aydan, öfkesiyle dikkatleri çekkirken, Oya bu ayrılıktan memnun görünüyor. Aydan, Enver ile iş birliği yaparak Dağhan'ı kızdırmanın yollarını arıyor. Enver, kaset meselesi yüzünden gergin olan ilişkilerini düzeltme çabasında. Diğer yandan Yağmur, son yaşadıklarının ardından aile evine geri dönüyor.

Leylâ, Korkut'un yardım teklifini kabul ettikten sonra, Müdür'ün önerisiyle Arif'in evine sızmak için muhbirlik yapmayı kabul etti. Dağhan bu duruma şiddetle karşı çıksa da Leylâ ve Gürkan, Arif'in evine girdiler. Ancak içeride yapılan küçük bir hata onları tehlikeye attı.

Olayların ardından Dağhan, Korkut'un hala yaşadığını öğrenince işler yeniden karıştı.