-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Genç bir adam olan Ali, daha dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılır ve sokaklarda yaşamaya başlar. Ali, tam on yedi yıl sonra evine "Yaman" olarak geri döner. Bu dönüş, onun "Yaman Ali" kimliğiyle kendini yeniden bulma ve var etme mücadelesini anlatır. Yabani adlı dizinin başrolünde Halit Özgür Sarı yer alırken, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Güray Görkem ve Aleyna Al gibi birbirinden başarılı oyuncular da kadroda yer almaktadır.

"Yabani" adlı dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun oturuyor. Hilal Yıldız'ın hikayesi ve senaryosunu kaleme aldığı dizi, dram türünde ekranlara geliyor. Dizi müziklerinin ise Ender Gündüzlü tarafından hazırlandığı bilinmektedir.

Bu dizinin ana karakteri Ali'nin, Yaman Ali olarak geri dönüş hikayesi, izleyicilere içsel mücadele ve kimliğini yeniden keşfetme temalarını aktarıyor.