-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Enver, Müdür ve Dağhan, Zakkum Kardeşlerin peşine düştü

Yeni bölümde olaylar, yağmurun anlık öfkesiyle Ekber’e ateş etmesiyle karışır. Bu durum, Enver ile Yağmur arasında sürtüşmeye neden olur. Gürkan'ın Dağhan'ın açığını yakalaması ve Ali'nin şikayeti üzerine Dağhan karakola alınır. Karakolun önünde toplanan kalabalık, Dağhan'ı bu suçtan aklamak için birlik olur.

Ekber, Kurt’a son bir şans verir, ancak bu şans zor bir sınava dönüşür. Ekber, Dağhan ve Enver’e büyük bir darbe vurabilmek için Zakkum Kardeşleri onların karşısına çıkarır. Enver, Zakkum Kardeşlerin piyasaya çıkmasının ardından tüm iş yollarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Dağhan ise Cezmi Zakkum'un zarar verdiği kadını kurtarmaya çalışırken kardeşlerin radarına takılır.

Enver ve Dağhan birlik olup Zakkum Kardeşlere karşı koymanın yollarını arasa da Dağhan, farklı bir yöntem denemeye karar verir ve bu karar onu dönülmez bir hataya sürükler. Olaylar sırasında Dağhan'ın yaralanması Aydan ve Leylâ'nın onu kurtarmak için seferber olmasına neden olur. Ekber, Oya’nın rest çekmesinden etkilenir ve Oya ile görüşmek konusunda ısrarcı olur. Ancak Oya, kızının başına gelenlerden sonra Ekber’le ilişkisine set koymaya kararlıdır.

Dizi, uzun süren askerlik görevinden dönen Dağhan’ın hayatının tepetaklak olmasını ve gaddara dönüşüm hikayesini anlatıyor. Sevdiği kız Aydan’ın çekip gitmesi ve kardeşi Rüzgar’ın karanlık bir dünyanın içine düşmesiyle Dağhan’ın hayatı tamamen değişir.

"Dağhan, verilen son şansları değerlendirmeye çalışırken, en büyük düşmanı Zakkum Kardeşlere karşı zafer kazanabilecek mi?"

Dizinin yapımı Ay Yapım tarafından üstlenilirken, Kerem Çatay yapımcı olarak görev alıyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk otururken, senaryoyu Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Fatih Berk Şahin, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan gibi isimler yer alıyor.