-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ferit, Pelin'in bebeğinin babasının Serter olma ihtimaline inanmak istemeyerek Pelin'den gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Bu esnada, çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Pelin, Ferit'in bu baskısıyla karşı karşıya kalır. Pelin'in bu zor durumu karşısında Seyran, Pelin'e destek olmaya çalışmaktadır, ancak babasının şartlarını kabul etmek zorunda kalır. Seyran, yaşadığı çıkmazda kendini sıkışmış hissetmektedir. Orhan ise hapishanede büyük bir bela ile karşı karşıyadır ve Kazım'dan gelecek iyi haberin özgürlüğüne kavuşmasını ummaktadır. Fikriye'nin sözleriyle aklı karışan Suna, kalbindeki eski bir hayale tekrar tutunur. Serter, çocuğun kendisinden olabileceğini düşündüğü için durumu Halis Ağa'ya açar ve bu gelişme Pelin ve bebeği için kritik bir süreci başlatır.

Yalı Çapkını dizisi, Antepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğlunun evlendirilmesiyle başlayan olayları konu alıyor. Antep'te önemli bir ailenin kızı, ailesinin tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul'a gelin olarak gelir ve burada yaşadığı olaylar anlatılmaktadır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı ve Yiğit Tuncay yer almaktadır.

Yalı Çapkını dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken, dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin, senaristliğini Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay yapmaktadır. Dizinin yeni bölümleri Star TV'de yayınlanmaktadır.