-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Halil ve Oğuz’un gerçekleştirdiği otel operasyonu büyük yankı uyandırdı. İstanbul’da doğup büyüyen ve çocuk yaşta kan davası nedeniyle babasını kaybeden Halil İbrahim, iki arkadaşının desteğiyle, memleketi Karadeniz’e güçlü bir delikanlı olarak geri döndü. Amacı sevdiği kız Yasemin ile evlenmek ve yeni bir hayat kurmaktı. Ancak, gelişen olaylar bu planlarını altüst etti ve Halil İbrahim, Leto ailesinden Zeynep’in hayatına girmesiyle beklenmedik bir intikam yolculuğuna çıktı. Bu dramatik olaylar zinciri, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Hudutsuz Sevda dizisinde Deniz Can Aktaş, Biran Damla Yılmaz, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut, Haydar Şişman gibi oyuncular rol alıyor. Dizinin yapımcılığını Med Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Senaryosu ise Bahadır Özdener tarafından kaleme alınıyor.

Dizi hakkında daha fazla bilgi almak ve tam bölümleri izlemek isteyenler, resmi YouTube, Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarını takip edebilirler.

Hudutsuz Sevda her Perşembe saat 20.00’de izleyicisiyle buluşuyor.