-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

2024 yılının en dikkat çeken sarışın modelleri belirlendi. Moda dünyasında büyük yankı uyandıran bu liste, güzellikleri ve profesyonellikleriyle öne çıkan isimlerden oluşuyor. Peki, hangi modeller bu prestijli listede yer alıyor?

Liste moda dünyasının nabzını tutan ve detaylara verdiği önemle bilinen Fashion Channel tarafından hazırlandı. Bu yılın en başarılı sarışın modelleri, podyumlardaki varlıklarından, katıldıkları büyük moda etkinliklerine kadar birçok kriter dikkate alınarak seçildi.

Fashion Channel’ın sunduğu içerik, ayrıca güzellik ipuçları, moda haberleri, sırlar, sahne arkası görüntüleri ve özel moda gösterimlerinden oluşan geniş bir yelpazeyi kapsıyor. 1982'den bu yana moda severlere yüksek çözünürlüklü videolar sunan kanal, modayı 360 derece yaşamak isteyenler için vazgeçilmez bir kaynak olmayı sürdürüyor.

Bu yılın en iyi sarışın modelleri kimler? 2024'ün moda dünyasında kimler parladı? Hepsi ve daha fazlası için moda canavarlarının Fashion Channel’ı takip etmeleri öneriliyor.