-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ömer Ademoğlu, babası Reşat'ın imam olarak görev yaptığı camide müezzin olarak çalışmaktadır. Annesinin kaybı nedeniyle büyük bir acı yaşayan Ömer, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile hayatını devam ettirmektedir. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, annesi gibi gördüğü ablası Nisa'nın babası ve abisi Tahir’in istemediği bir evlilik yapması nedeniyle aileden kopmasıyla derinden etkilenmiştir.

Ömer, ailesinde yaşanan kırgınlıklar ve kayıpların yarattığı ruhsal yaralarını onarmak için bir yol bulmaya çalışıyor. Çocukluktan beri büyük bir tutkuyla bağlı olduğu resim yapma hobisine rağmen ailesinin bu tutkusunu engellemeye çalışmasına direnerek çizmeye devam eder. Ancak resim, hayatının tek aşkı olmayacaktır. Ömer, günün birinde, kendisinden yaşça büyük ve çocuklu bir kadın olan Gamze ile karşılaşır ve birbirlerine aşık olurlar. Ancak bu ilişkinin önünde büyük engeller olacaktır.

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar’ın yer aldığı dizi, izleyicilere derin insani duygular ile dolu bir hikaye sunmayı amaçlıyor.