-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Nilay'ın öğrendiği gerçeği Pembe'ye anlatması, Pembe'nin dünyasını altüst eder. Bu durumu kimse duymadan Gizlemek için Görkem ile konuşmak isteyen Pembe, Görkem'in karşı atağa geçmesiyle daha da çaresiz hale gelir. Aynı zamanda Pembe, hem Ömer'e hem de Görkem'e karşı öfke doludur. Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılıktan ötürü morali bozulan Sönmez'e destek olmak amacıyla ona bir gemi seyahati hediye ederler. Nursema, Rüzgar'ın yaptığı jestin karşılığını vermek için onu bir tekne gezisine davet eder ve ikili birlikte mutlu bir gün geçirir. Rüzgar, Nursema'ya evlenme teklif etmeyi planlar. Doğa ve Giray'ın ilişkisi daha da ciddileşir ve Doğa bu sürece kendini kaptırır. Ömer ve Kıvılcım, Abdullah ailesinin evine yemeğe gider, ancak akşam boyunca herkesin sinirlerinin gergin olduğu anlar yaşanır ve küçük bir kıvılcım büyük bir tartışmaya dönüşür.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin genel konusu ise şöyle: Kendi ayakları üzerinde duran modern bir kadın olan Kıvılcım, eşinden boşandıktan sonra iki kızını kendi değerleri doğrultusunda yetiştirir. Küçük kızı Çimen liseye devam ederken, büyük kızı Doğa üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım, kızlarının başarılı ve mutlu birer birey olmalarını arzular. Ne var ki, Doğa'nın üniversiteye başladığı yıl erkek arkadaşıyla evlenmesi Kıvılcım'ı hayal kırıklığına uğratır. Daha büyük bir şok ise, Doğa'nın kocasının muhafazakar ailesiyle tanışınca yaşanır. Kıvılcım, bu iki farklı dünya arasında kalan kızının zorlanacağını düşünürken, Doğa aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanır. Dizi, doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesini anlatır.

"Kızılcık Şerbeti"nin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi isimler yer alırken, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı ve Duygu Aslan da dizide rol alıyor.

"Kızılcık Şerbeti" yeni bölümüyle her Cuma saat 20.00'de Show TV'de izleyicisiyle buluşuyor.