-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e geri döner. Bu süre zarfında Halil, sevdiği kız Yasemin ile evlenmeyi ve yeni bir hayat kurmayı planlamaktadır. Ancak hayatı, beklenmedik olaylar ve intikam duygusuyla karmakarışık bir hal alır. Letolar olarak bilinen düşmanlarının lideri Zeynep'in hayatına girmesiyle, Halil’in planları köklü bir değişiklik geçirir.

Ana karakterler arasında Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), Zeynep (Miray Daner) ve Yasemin (Biran Damla Yılmaz) bulunmaktadır.

Hudutsuz Sevda isimli dramatik yapımın oyuncu kadrosunda Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım ve Emre Bulut gibi isimler yer alıyor. Dizi, her perşembe saat 20:00'de NOW kanalında izleyicileri ile buluşuyor.

Dizinin yapımcılığını Medyapım şirketi üstlenirken, yapımcı koltuğunda Fatih Aksoy oturuyor. Bahadır Özdener’e ait senaryoyu Murat Öztürk yönetiyor.

Hudutsuz Sevda, izleyicilere bir intikam hikayesi sunarken, karakterlerin yaşadıkları trajediler ve aralarındaki ilişkiler de derinlemesine işleniyor.