-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Neslihan, Şebnem'e öfkesini haykırarak "Yüzümüze nasıl bakabildiniz?" dedi. Serhan’ın gerçek yüzü herkes tarafından görülmüş, sır duvarları yıkılmıştı. Artık kaçmaktan başka çaresi olmayan Serhan, Neslihan’ı rehin tutarak ailesine şantaj yapmayı göze alır. Kardeşlerini korumakta kararlı olan Yaman, annelerinin kaçırıldığını çocuklardan gizlemeye çalışır. Ancak Alaz'ı bu gerçekten uzak tutmak kolay olmayacaktır. Serhan'la büyük bir yüzleşme kaçınılmaz hale gelir.

Yaman, annesini kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Ancak, Serhan'ı saklandığı yerden çıkarabilecek tek güç yine çocuklarıdır. Çağla vicdan azabıyla kendini suçlarken, Ece bazı gerçeklere herkesten önce ulaşır. Serhan, en güvendiği şey olan evlatlarıyla sınanacaktır.

Neslihan ve Şebnem birlikte kilit altındadır ve iki kadın tüm sırlarını ortaya döker. Serhan'ın baskıları, Şebnem'in erken doğum sancılarını başlatır. Neslihan hem bebeği hem de anneyi kurtarmak zorundadır. Yaman ise onlara zamanında ulaşmak ve Serhan'ı yakalamak için kararlıdır. Ancak bu zamana karşı yarış herkes için acı kayıplarla sonuçlanır.

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, tam on yedi yıl sonra evine Yaman olarak döner. Bu hikâye, "Yaman Ali" olarak kendini yeniden var etme mücadelesinin hikayesidir.