-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezon finalinde önemli olaylar yaşandı. Nilay’ın öğrendiği kritik bilgiyi Pembe ile paylaşması Pembe’nin dünyasında büyük bir krize neden oldu. Pembe, bu durumu kimse duymadan kapatmak için Görkem’le konuşmayı denedi ancak Görkem buna karşı çıktı ve durumu kendi lehine çevirmeye çalıştı. Pembe, çaresiz ve üzgün bir halde Ömer ve Görkem’e karşı büyük bir öfke duymaktadır.

Dolandırıcılık olayı nedeniyle büyük bir üzüntü yaşayan Sönmez’e moral vermek amacıyla Kıvılcım ve Ömer ona bir gemi seyahati hediye ettiler. Kıvılcım’ın parti sonrasında Rüzgar’ın yaptığı jesti karşılıksız bırakmak istemeyen Nursema, Rüzgar’ı bir tekne gezisine davet etti. İkili, baş başa geçirdikleri mutlu bir günün sonunda Rüzgar, Nursema’ya evlenme teklif etme planları yapmaya başladı.

Diğer yandan, Doğa ve Giray’ın ilişkisi hızla ilerlemekte ve Doğa bu durumu akışına bırakmaktadır. Ömer ve Kıvılcım’ın Abdullahlar ailesine akşam yemeğine geldikleri gece, herkesin sinirleri gerginleşir ve ufak bir kıvılcım büyük bir tartışmaya dönüşür.