-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Türkiye'nin en çok izlenen ve heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Acun Medya'nın hazırladığı bu mücadele dolu program, ıssız bir adada yaşanan zorlu hayatta kalma savaşını konu alıyor. Yarışmacılar, birincilik için aralarında acımasız bir rekabetin olduğu büyük bir mücadeleye girişiyorlar.

Survivor All Star 2024'te mücadele eden iki güçlü takım bulunuyor: Kırmızı Takım ve Mavi Takım. Kırmızı Takım'da yer alan yarışmacılar arasında Merve Aydın, Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay ve Yunus Emre Özden bulunuyor. Mavi Takım'da ise Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay ve Batuhan Karacakaya yer alıyor.

Bu haftanın heyecan dolu bölümünde Survivor All Star 2024'ün ikinci finalisti belli oldu. Yarışmacılar arasında yaşanan müthiş mücadele sonrasında, ikinci finaliste kimin olduğu merak edilen konu haline gelmişti. Heyecan dolu anlar yaşanan elemeler sonucunda, ikinci finalist belli oldu ve takımına gururla adını yazdırdı.

Survivor All Star 2024'ün ikinci finalisti kim olduğuyla ilgili detaylar TV8 ve Acun Medya tarafından paylaşıldı. Heyecan ve merak içinde beklenen bu an, Survivor severleri ekran başına kilitledi. Türkiye'nin en çok konuşulan yarışma programı olan Survivor All Star, izleyenlere unutulmaz bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Kaynak: TV8 ve Acun Medya