-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Gamze, annesiyle yaşadığı sıkıntılardan dolayı zor günler geçiriyor ve annesinin baskılarında boğulduğunu hissediyor. Ömer, camide müezzin olarak görev yapan genç bir adamdır. Babası Reşat, imam olarak görev yapmaktadır. Ömer, yakın zamanda annesini kaybetmiş olmanın acısıyla babası ve babaannesiyle hayatına devam etmektedir. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, ablası Nisa'nın istemediği bir evlilik yaparak aileden kopmasıyla derinden yaralanmıştır.

Ailesinin yaşadığı bu kırgınlıklardan ve çelişkilerden etkilenen Ömer, çocukluğundan beri tutkuyla bağlı olduğu resim yapmaya devam ederek ruhunu onarmaya çalışır. Ancak hayatına sadece resimle değil, aynı zamanda Gamze adında kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadınla olan aşkıyla da renk katar. İkilinin karşılaştığı engelleri aşarak ilişkilerini sürdürme çabaları, dizinin ana konusunu oluşturmaktadır.

"Ömer" dizisinin başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar yer alıyor. Dizinin yapımcılığını OGM Pictures, yönetmenliğini Cem Karcı üstlenirken, senaryosu Gülizar Irmak tarafından kaleme alındı.