-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Dizinin 35. bölümünde, Serhan’ın gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. Serhan, köşeye sıkıştığı bu durumda Neslihan’ı rehin alarak ailesine şantaj yapmaya karar verir. Yaman, annelerinin kaçırıldığını çocuklardan saklamaya çalışırken, özellikle Alaz’ı bu durumdan uzak tutmanın zor olacağını fark eder. Serhan ile Yaman arasındaki büyük yüzleşme artık kaçınılmazdır.

Yaman, annesini kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Fakat Serhan’ı bulunduğu yerden çıkartacak en önemli güç yine çocuklardır. Çağla vicdan azabıyla kendini yem olarak sunarken, Ece bazı gerçeklere herkesten önce ulaşır. Serhan, en güvendiği şey olan çocukları tarafından sınanacaktır.

Neslihan, Şebnem ile birlikte kilit altında tutulur ve Serhan’ın baskıları, Şebnem’de erken doğum sancılarına yol açar. Neslihan, hem bebeğini hem de Şebnem’i kurtarmak zorundayken, Yaman ise zamanla yarışarak onlara ulaşmaya ve Serhan’ı yakalamaya kararlıdır. Ancak bu yarışın sonunda herkes için acı kayıplar kaçınılmaz olacaktır.

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, on yedi yıl sonra Yaman adıyla evine dönmüştür. Yabani, onu sokaklardan mı korumaya çalışıyorlar yoksa sokakları ondan mı, sorusunu sorar. Bu serüven, Yaman Ali’nin kendini yeniden var etme mücadelesinin hikayesidir.