-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Türkiye'nin en çok izlenen ve en heyecanlı yarışma programlarından biri olan Survivor, 2024 sezonunda ilk finalisti belirledi. Survivor All Star 2024'ün 139. bölümünde, yarışmacılar arasında büyük bir mücadele yaşandı ve finale kalan ilk isim belli oldu.

Acun Medya tarafından hazırlanan ve TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor, ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zorlu yaşam koşulları ve birincilik mücadelesi üzerine kurulu. Kırmızı ve Mavi Takım olmak üzere iki gruptan oluşan yarışmacılar, çeşitli zorluklarla baş ederek finale kalmak için birbirleriyle yarışıyor.

Kırmızı Takımda yer alan yarışmacılar: Merve Aydın, Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay, Yunus Emre Özden.

Mavi Takımda yer alan yarışmacılar ise: Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Batuhan Karacakaya.

Survivor All Star 2024'te finale kalmaya hak kazanan yarışmacının ismi büyük bir merak konusu oldu ve yarışmanın bu bölümü izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.