-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Kaçmaktan başka çaresi kalmayan Serhan, Neslihan'ı rehin alarak ailesine şantaj yapmayı göze alır. Yaman, kardeşlerini Serhan'a kurban vermemeye kararlıdır ve annelerinin kaçırıldığını çocuklardan gizlemeye çalışır. Ancak bu durum Alaz'ı korkunç gerçekten uzak tutmayı zorlaştırır. Serhan'la büyük yüzleşme artık kaçınılmazdır.

Yaman, annesini kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Serhan'ın peşinden gitmek için çocuklarının gücüne ihtiyaç duyar. Çağla, vicdan azabıyla kendini yem olarak görürken, Ece bazı gerçeklere herkesten önce ulaşır. Serhan, en güvendiği şey olan evlatlarıyla sınanacaktır.

Neslihan ve Şebnem kilit altındadır ve tüm sırları ortaya dökerler. Serhan'ın baskıları, Şebnem'in erken doğum sancılarını başlatır. Neslihan bir yandan bebeği, bir yandan da annayı kurtarmak zorundadır. Yaman ise zamanla yarışarak onlara ulaşmaya ve Serhan'ı elinden kaçırmamaya kararlıdır. Ancak bu mücadelenin sonunda herkes için büyük kayıplar yaşanır.

Yabani dizisi, Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Güray Görkem ve Aleyna Al gibi birçok başarılı oyuncuyu bir araya getiren bir yapımdır. Dizinin yapımcıları ise Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'dir. NTC Medya tarafından üretilmekte olup, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun yapmaktadır. Hikaye ve senaryo ise Hilal Yıldız'a aittir. Dizi hakkında daha fazla bilgiye NTC Medya'nın resmi sayfaları ve YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.