-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Serhan ile Yaman arasında büyük bir yüzleşme yaşandı ve gerçekler su yüzüne çıktı. Serhan, kimliğinin açığa çıkmasından sonra kaçmaya çalışırken, Neslihan'ı rehin alarak ailesine şantaj yapmayı dahi göze aldı. Yaman ise kardeşlerini Serhan’a karşı korumaya kararlıydı ve annelerinin kaçırıldığını çocuklara hissettirmemeye çalıştı; fakat özellikle Alaz'ı bu korkunç gerçeği öğrenmekten uzak tutmak çok zor oldu. Yaman'ın annesini kurtarmak için her şeyi göze aldığı an, Serhan'la büyük yüzleşmenin kaçınılmaz hale gelmesi demekti.

Yaman için en büyük desteği çocukları sağladı. Çağla vicdan azabından dolayı içsel bir çöküş yaşarken, Ece olayların bazı detaylarına herkesten önce ulaştı. Serhan da en güvendiği şeyi, yani çocukları üzerinden sınandı.

Bu sırada Neslihan, Şebnem ile birlikte rehin tutulurken, Şebnem’in erken doğum sancıları başladı. Neslihan, hem Şebnem’i hem de doğacak bebeği kurtarmak için zamanla yarıştı. Yaman da onları kurtarmak ve Serhan’ı yakalamak için amansız bir mücadele verdi. Ancak bu zorlu mücadelenin sonunda herkesi büyük acılar beklemekteydi.

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, on yedi yıl sonra "Yaman" olarak evine döner. Bu, Yaman Ali'nin kendini yeniden bulma ve hayatta kalma mücadelesinin hikayesidir.

"Yabani" adlı bu hikayede, başrollerde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi yer alıyor. Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun'un yaptığı yapımın senaryosu Hilal Yıldız tarafından kaleme alınmıştır. Yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstlenmiştir. Yapım NTC Medya’ya aittir.