-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ferit ve Gülgün, Orhan'ın kaybıyla büyük bir acı yaşıyor. Orhan'ın ölümü, Korhan ailesini derin bir yas içinde bırakırken, bu olay Ferit'in büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına neden oluyor. Ayrıca, Fuat ve Orhan'ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seyran, ailesine zarar verdiği düşüncesiyle derin bir suçluluk hissediyor.

Bu sırada, Halis Ağa'dan beklenmedik bir teklif alan İfakat, büyük bir sevinç yaşıyor. Ferit'in Seyran'ın hastalığını öğrenmesi, aralarındaki gerginliği artırıyor. Babasının intikamını almak ve sevdiklerini korumak isteyen Ferit, zor bir karar alarak Kont Ziya'dan yardım istemek zorunda kalıyor.

Antep kökenli güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarının evlilik hikayesi ve bu evliliğin İstanbul'da yaşanan olayları konu alınıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman ve Toprak Sağlam yer alıyor.

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Burcu Alptekin'in yönettiği ve Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin yeni bölümü, her Cuma saat 20.00'de Star TV'de izleyiciyle buluşuyor.