-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzinlik yapmaktadır. Annesini yakın zamanda kaybeden Ömer, bu derin kaybın acısını yüreğinde taşırken, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile birlikte yaşamını sürdürmektedir. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, annesine en yakın figür olarak gördüğü ablası Nisa’nın, babası ve abisi Tahir’in karşı çıktığı bir evlilik yaparak aileden kopmasıyla derinden yaralanır.

Ömer, yaşadığı keder ve çelişkilerle dolu aile hayatının getirdiği ruhsal yaraları sarmaya çalışmaktadır. Çocukluğundan beri tutku duyduğu resim, ailesinin engellemelerine rağmen onun kaçış noktası olur. Ancak hayatına dahil olan tek tutku resim değildir. Bir gün karşısına çıkan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu Gamze ile aralarında büyük bir aşk doğar. Ancak bu aşk, birçok engelle karşı karşıya kalacaktır.

Dizinin kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar gibi başarılı isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ve senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı "Ömer" dizisi, OGM Pictures imzasını taşıyor.