-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzin olarak çalışmaktadır. Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, babası ve babaannesi Nezahat ile birlikte yaşamlarını sürdürmektedir. Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, ablası Nisa'nın aile tarafından istenmeyen bir evlilik yapması sonucu yaşanan kırgınlık ve çelişkilerle sarsılıyor.

Ömer, içsel yaralarını onarmanın yolunu bulmak için resme olan tutkusunu sürdürmektedir. Ailesinin engellemelerine rağmen resim çizme sevgisinden vazgeçmeyen Ömer, hayatının aşkı Gamze ile tanışır. Kendinden yaşça büyük, dul ve çocuklu olan Gamze, Ömer'in kalbinde yeni bir aşkın filizlenmesine sebep olur. Ancak bu aşkın önünde büyük engeller bulunmaktadır.

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı dizide, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran ve diğer yetenekli oyuncular da yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaristliğini ise Gülizar Irmak üstleniyor.

OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi, dram ve aşk temalarını işleyerek izleyicilere duygusal anlar yaşatmaya devam ediyor.