-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Halil İbrahim ve Zeynep'in romantik sahneleri, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. "Hudutsuz Sevda" adlı dizide yer alan bu sahneler, büyük ilgi görüyor.

Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a yerleşmek zorunda kalan küçük bir çocuktur. Ancak 20 yıl sonra memleketine, Karadeniz'e döner. Artık yakışıklı ve güçlü bir delikanlı olan Halil İbrahim, burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenerek yeni bir hayat kurmayı planlar. Fakat olaylar beklediği gibi gelişmez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı, Leto ailesinden Zeynep'in (Miray Daner) ortaya çıkması ile tamamen farklı bir yöne savrulur.

Dizinin oyuncu kadrosunda Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut ve Haydar Şişman gibi isimler yer alıyor.

Dram türündeki dizinin yapımcıları Medyapım ve Fatih Aksoy. Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Senaryo ise Bahadır Özdener tarafından yazıldı.

"Her Perşembe saat 20.00'de NOW'da seyirci ile buluşan "Hudutsuz Sevda", duygusal sahneleriyle dikkat çekiyor. Dizi, izleyicilere birbirinden çarpıcı anlar sunmaya devam ediyor.