-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Survivor All Star 2024, Türkiye'nin en sevilen ve en heyecan dolu yarışma programı, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Acun Medya tarafından hazırlanan bu program, ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşam koşulları ve birincilik mücadelesini ekrana taşıyor.

133. bölümde de yarışmacılar, iki takım halinde kıyasıya bir mücadeleye girişecekler. Kırmızı Takım'da Merve Aydın, Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay ve Yunus Emre Özden yer alıyor. Mavi Takım ise Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay ve Batuhan Karacakaya'dan oluşuyor.

Survivor All Star 2024, her bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Yarışmacılar sadece fiziksel yetenekleriyle değil, stratejik hamleleri ve dayanıklıklarıyla da bir adım öne geçmeye çalışıyor. Kimin birinci olacağı ve adada kimin ayakta kalacağı sorusu her bölümde daha da merak uyandırıyor.

Yarışmanın kaynağına göre, 133. bölümde izleyiciler, takımların zorlu parkurlarda yarıştığı nefes kesen mücadelelere tanık olacak.

Haberi kaynak göstererek yayımlayan Acun Medya, izleyicilerini ekran başında bu maceranın bir parçası olmaya davet ediyor.

Survivor All Star 2024, TV8 ekranlarında izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam ediyor.