-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Yaman, Rüya'yı kurtarma amacıyla Serhan'a karşı büyük bir mücadeleye girişti. Rüya, gerçek kimliğini anlatamadığı ve kendisine inanmayan insanların ortasında zor zamanlar geçiriyor. Durum gittikçe tehlikeli bir hale geliyor.

Serhan, bu süreçte Rüya'yı ortadan kaldırmak zorunda hissediyor çünkü Şebnem’i kontrol altında tuttuğunu düşünüyor. Yaman, Rüya’yı zamanında bulup kurtarabilecek mi yoksa genç kız da annesi gibi Serhan’ın eline mi düşecek?

Serhan’ın gerçek yüzünün ortaya çıkması, çocuklarının onun gerçek kimliğini fark edip Yaman’ın yanında yer almasına bağlı. Çağla, Yakup tarafından baskı altındayken Asi ve Alaz devreye girer. Alaz’ın kardeşini koruma çabası genç çiftin aşkını test edecek bir hamleye dönüşür.

Yaman, kardeşlerini yanına çekmek için büyük bir oyun kurar. Ancak kurduğu oyun ve sırlar açığa çıktıkça Serhan daha da tehlikeli hale gelir.

Bu hikaye, henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali’nin on yedi yıl sonra Yaman Ali olarak yeniden var olma mücadelesinin hikayesidir.

Karakterler: Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Güray Görkem, Aleyna Al