-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Hudutsuz Sevda: Dramın İçinde Bir Aşk Hikayesi

“Hudutsuz Sevda” adlı dizi, Halil İbrahim ve Zeynep'in tutkulu aşk hikayesini ve Karadeniz’de geçen dramatik olayları konu alıyor. Halil İbrahim’in çocukluğunda babasını kaybettiği ve tekrar geri döndüğü Karadeniz’de çekilen dizi, izleyicileri ekran başına çekmeyi hedefliyor. Yeni bölümleri ise her Perşembe saat 20.00’de yayınlanıyor.

Halil İbrahim ve Zeynep’in karşılaşması, Halil İbrahim’in babasını kaybetmesiyle başlayan ve intikam arayışına dönüşen olayların akışını değiştiren esaslı bir dönüm noktası olarak hikayeye yansıtılıyor. Halil İbrahim’in intikam arayışında olması ve Zeynep’in hayatına girmesi, hikayeyi daha karmaşık ve ilgi çekici hale getiriyor. Geçmişin hesaplaşmaları, aşk ve çatışmalar, dramın derinleşmesine neden oluyor.

Dizide, Halil İbrahim karakterini Deniz Can Aktaş, Zeynep karakterini ise Miray Daner canlandırıyor. Diğer önemli oyuncular arasında Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut ve Haydar Şişman yer alıyor.

Hudutsuz Sevda dizisi, Medyapım tarafından üretilmiş olup, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturmakta ve senaryosu Bahadır Özdener tarafından kaleme alınmaktadır. Yapımcı olarak Fatih Aksoy’un imzasını taşıyan dizi, dramatik yapısıyla izleyicileri ekran başına çekmeyi hedefliyor.