-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Netflix, Tomb Raider serisinin hayranları için heyecan verici bir haber yayımladı. Animasyon dizisi "Tomb Raider: The Legend of Lara Croft", 10 Ekim'de Netflix'te izleyici ile buluşacak. Bu yeni dizi, büyük başarı elde etmiş olan Tomb Raider video oyunu Survivor üçlemesinin (Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider) kaldığı yerden devam edecek.

"Tomb Raider: The Legend of Lara Croft" dizisi, dünya çapında ünlü kahraman Lara Croft'un yeni maceralarını konu alacak. Lara, heyecan verici ve tehlikelerle dolu mekânlarda eski gizemleri keşfetmeye ve kayıp gerçekleri ortaya çıkarmaya devam edecek. Animasyon dizisinde Lara Croft karakterini Hayley Atwell seslendirecek.

Bu duyuru, Lara Croft'un ilk ortaya çıktığı tarihten 25 yılı aşkın bir süre sonrasına denk geliyor. Lara Croft, dünya çapında ikonik bir figür hâline gelmiş ve maceraları milyonlarca kişi tarafından takip edilmişti. Netflix'in sunduğu bu yeni dizi, karakterin hayranlarına yeni ve heyecan verici hikâyeler sunmayı amaçlıyor.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, 10 Ekim'den itibaren Netflix platformunda izlenebilir.