-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Geçtiğimiz hafta Yabani dizisinde gerilim doruk noktasına ulaştı. Serhan’ın gerçek yüzü nihayet ortaya çıktı ve herkes büyük bir şok yaşadı. Kaçmaktan başka çaresi kalmayan Serhan, Neslihan’ı rehin alarak ailesine şantaj yapmaya kalktı. Ancak Yaman, kardeşlerini Serhan’ın insafına bırakmamaya kararlıydı ve annelerinin kaçırıldığını herkesten gizlemeye çalıştı. Ancak bunu Alaz’dan gizlemek kolay olmayacaktı ve Serhan’la büyük bir yüzleşme kaçınılmaz hale geldi.

Yaman, annesini kurtarmak için her şeyi göze alırken, Serhan’ı durdurabilecek tek güç yine çocuklardı. Çağla vicdan azabıyla kendini suçlamaya başlarken, Ece bazı gerçeklere herkesten önce ulaştı. Serhan, en güvendiği şey olan evlatlarıyla sınanacaktı.

Neslihan ise Şebnem ile birlikte kilit altındaydı ve iki kadın, bildikleri bütün gerçekleri ortaya dökmek zorunda kaldı. Serhan’ın baskıları, Şebnem’in erken doğum sancılarını başlattı. Neslihan, hem bebeği hem de anneyi kurtarmak için mücadele ederken, Yaman da onlara zamanında ulaşmak ve Serhan’ı yakalamak amacıyla büyük bir çaba gösterdi. Ancak bu zamana karşı yarışın sonunda hepimiz için acı kayıplar yaşandı.

Ali, dört yaşında köklü bir aileden kaçırılıp sokaklarda büyüdükten tam on yedi yıl sonra "Yaman" olarak evine dönmüştü. Bu, onun “Yaman Ali” olarak kendini yeniden inşa etme mücadelesinin hikayesi.

Yabani dizisi, dram türündeki sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.