-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Şebnem ve Mesut'a kumpas kurarak çocukların velayetini almayı planlayan Didem, beklemediği bir durumla karşı karşıya kalıyor. Şebnem, durumun farkında ve önceden önlemini almış.

Onur ve Macit arasında yaşanan gerilim ise diziye damgasını vuruyor. Şahane Hayatım’ın 29. bölümünde, Şebnem ve Mesut, Didem’i tuzağa düşürerek onu zor durumda bırakmaya hazırlanıyor. Didem, yalnızca itibarını değil, aynı zamanda Onur'u da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Didem’in yaşadığı bu zorlukların ardından, son darbeyi Aysel vuracak. Şebnem, Melisa ve Aysel, Didem’i bertaraf ettiklerini düşündükleri anda, beklenmedik bir tehlike ile yüz yüze gelecekler.

Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu “Şahane Hayatım”, hayata büyük zorluklarla başlamış, bu engelleri aşmak için çok çalışmış ve şimdi kusursuz bir yaşam sürerken geçmişinin suç dolu gölgeleriyle mücadele eden Şebnem’in çarpıcı hikayesini anlatıyor.

Dizinin başlıca oyuncuları arasında Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. “Şahane Hayatım” her Çarşamba 20.00’de NOW'da izleyiciyle buluşuyor.