-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Dram türündeki "Yabani" dizisinin 35. bölümünde olaylar iyice karmaşık bir hal aldı. Serhan’ın gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla birlikte, kaçmaktan başka yolu kalmayan Serhan, Neslihan’ı rehin alarak ailesine şantaj yapmayı bile göze alır.

Anne ve kardeşlerini Serhan’a kurban vermeye kararlı olan Yaman, annesinin kaçırıldığını çocuklardan gizlemeye çalışsa da, Alaz’ı bu gerçeğin dışında tutmak oldukça zor olacaktır. Büyük yüzleşme artık kaçınılmazdır.

Yaman, annesini kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır durumdadır. Ancak Serhan’ı durdurabilecek asıl güç çocuklarıdır. Bu süreçte, vicdan azabıyla kendini yiyip bitiren Çağla ve bazı gerçeklere herkesten önce ulaşan Ece de hikayede önemli rol oynar. Serhan ise en güvendiği şeyle, çocuklarıyla sınanacaktır.

Neslihan ise Şebnem ile birlikte kilit altında tutulurken, Serhan’ın baskıları Şebnem’in erken doğum sancılarını başlatır. Neslihan, bir yandan Şebnem’in doğumunu yönetmeye çalışırken diğer yandan da kendi hayatı için mücadele eder. Yaman ise, ailesine vaktinde ulaşmaya ve Serhan’ı yakalamaya kararlıdır. Ancak bu zamana karşı yarışın sonunda herkes için büyük kayıplar gündeme gelir.

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, on yedi yıl sonra Yaman olarak evine döner ve kendisini yeniden var etme mücadelesine girişir.

"Yabani" dizisinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert gibi isimler yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun oturuyor. Dizinin hikaye ve senaryosunu ise Hilal Yıldız kaleme alıyor.

Bu bölüm, izleyenlerin nefeslerini tutarak takip ettiği pek çok önemli olayı ekrana taşırken, dizinin dram unsurunu derinleştiriyor.