-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Bahar dizisinin merakla beklenen 14. bölümü nefes kesen olaylarıyla izleyiciyle buluştu. Bölüme Nevra'nın kutlaması damga vurdu. Kutlama sırasında Bahar, Timur’a sürpriz yaparak herkesi şaşkına çevirdi. Bahar'ın cesur adımı, olayların seyrini değiştirdi.

Peran hastanesindeki yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, Timur hem Rengin’in hem de Çağla’nın baskısı altında zor anlar yaşadı. Bahar ise kararlı bir şekilde avukatla görüşme yoluna gitmeye karar verdi ve Çağla’nın yardımıyla avukat Ayhan’la tanıştı. Ancak yangın görüntülerini kontrol eden Seren, beklenmedik bir şeye tanık oldu.

Hastanede Evren ve Timur arasında büyük bir kavga patlak verdi ve bu, Evren ve Bahar’ın ilişkisini sarsacak boyuta ulaştı. Aynı zamanda, Umay ve Parla arasındaki gerilim arttı. Nevra’nın ameliyatından sonra düzenlediği partide ise Bahar’ın yaptığı şok edici konuşma geceye damgasını vurdu.

Bahar, ölümle burun buruna geldiği anlarda eşi Timur’un hiç bilmediği bir yüzüyle karşılaştı. Ani hastalığı sonrası ailedeki tüm dinamikler değişti. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi haline geldi. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise trajikomik olaylarla izleyiciye umut verici anlar yaşattı.