-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ekber ile Enver arasındaki ilişkilerde kopmalar yaşandı. Gazetecilik 5n1k kurallarına göre özgün hikaye oluşturulmuştur. Ekber, Enver'e yönelik olarak, "Seni evlat tarifesinden çıkardım" dedi.

Korkut’un ölümünün ardından, Dağhan kendini yorgun ve çaresiz hissederek Leyla’nın yanında teselli arar. Bu durumu fark eden Aydan, Oya’nın ısrarlarına dayanamayarak yeni biriyle görüşmeye karar verir. Rüzgar ise babasının intikamının alınmasından sonra rahatlar ancak bu, içinde saklı kalan intikam alma duygusunu yeniden canlandırır.

Askerdeyken sevdiği kızın başına gelen olayların sorumlusunu bulmak ve intikamını almak için Enver’den yardım isteyen Rüzgar, Mesut aracılığıyla adamın peşine düşer. Ancak Mesut, içinde bulundukları durumu sorgular. Rüzgar'ın bu macerası başını büyük belalara sokar çünkü karşısına çıkan kişi ondan daha tehlikelidir. Ölümle burun buruna kalan Rüzgar’ın yaşadıkları, Fatma’nın Dağhan’ı suçlamasına ve Dağhan'ın perişan olmasına yol açar. Dağhan, Rüzgar ile arasındaki kardeşlik bağlarının zayıfladığını fark eder ve bunu telafi etmek için çabalar.

Müdür, Nilüfer ile aralarındaki bağı güçlendirmek isterken, Nilüfer’in ona olan nefreti devam etmektedir. Ekber, Nilüfer’i bulup Müdür’e zarar vermek için uğraşır. Ekber’in Korkut’a yardım etmesi, Müdür ile arasındaki gerginliği artırır. Müdür ise Nilüfer’i yurt dışına göndermek için hazırlıklara başlar ve güvenilir bir yer bulmak için Leyla’dan yardım ister. Yaşananlardan sonra Müdür ve Dağhan, Ekber’i öldürmeyi planlarlar. Rüzgar’a yapılanların bedelini ödetmek isterken, aynı zamanda Ekber’e de zarar verme fırsatı elde ederler. Ekber ise Enver ve Dağhan’ı zor bir duruma sokmak için Şirket’i devreye sokar.

Drama ve aksiyon türündeki Gaddar dizisi, askerlikten dönen Dağhan’ın hayatının alt üst oluşunu ve gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Fatih Berk Şahin gibi isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını Kerem Çatay, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk üstleniyor. Senaryo, Hürer Ebeoğlu tarafından kaleme alınıyor. Her Cuma saat 20.00’de NOW'da yayınlanıyor.