-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Dağhan, Korkut’un ölümünün ardından Leyla'nın yanında teselli aramaktadır. Bu durum, Dağhan'ın içindeki çaresizliği ve yorgunluğu gözler önüne serer. Leyla ve Dağhan arasındaki bu yakınlık, Aydan'ı yeni kararlar almaya iter ve Oya'nın ısrarlarına karşı koymayı bırakarak yeni biriyle görüşmeye başlar.

Rüzgar, babasının intikamını aldıktan sonra bir rahatlama hissi yaşar, ancak içindeki intikam alma arzusu yeniden alevlenir. Dağhan askerdeyken Rüzgar, sevdiği kızın hayatını karartan bir olay yaşamıştır ve bu olayın sorumlusunun peşine düşer. Enver’den aldığı yardım ile harekete geçen Rüzgar, Mesut’un yardımıyla adamı bulmaya çalışır. Ancak bu süreçte kendisini büyük tehlikelerde bulur. Karşısındaki kişi, Rüzgar’dan daha tehlikelidir ve Rüzgar ölümle burun buruna gelir. Bu durum, Dağhan ve ailesi arasında gerginliğe neden olur ve Dağhan, Rüzgar'la arasındaki abi-kardeş bağının zayıfladığını fark eder ve bu durumu telafi etmeye çalışır.

Diğer yandan, Müdür, Nilüfer ile arasındaki ilişkiyi güçlendirmeye çalışırken Nilüfer'in ona olan nefreti devam eder. Ekber, Nilüfer’i bulup, Müdür’e zarar vermek amacıyla çabalarını sürdürür. Ekber'in Korkut'a yardım etmesi, Müdür ve Ekber arasındaki gerginliği artırır. Müdür, Nilüfer’i yurt dışına göndermek için plan yapar, ancak onu saklayacak güvenli bir yer arar ve bu konuda Leyla'nın yardımına başvurur. Müdür ve Dağhan, artık oklarını Ekber’e yöneltmiştir. Amaçları, Rüzgar’a yapılanların bedelini Ekber’den sormaktır.

Bu süreçte Ekber de boş durmaz ve Enver ile Dağhan’ı zor duruma düşürmek için Şirket’ten destek alır.